Basthaven

utsikt.jpg
 

Om oss, er å si:

En familie kom rekende på ei fjøl fra Lyngør til Sandøya i 2012. Rart kanskje? Fra en idyll til en annen, likt men ulikt. Med to små jenter hadde vi bestemt oss for å bo på øy, slippe å rekke buss og båt til skolen var en forutsetning. Første 1 ½ året bodde vi på anneks for å prøve ut Sandøya. Var folka der til å leve med, fikk alle noen å leke med? Mange viktige spørsmål. For oss var det viktig å bo ved vannet og ikke inni skogen. Øy er øy tenkte vi. Vi fikk det bra, folka rundt oss virka, og av alle ting kom en fantastisk eiendom i Bastvika for salg, hvilken lykke og hvilke utfordringer!

Hva skal vi med den store plenen???  RESTAURANT!

Store tanker om sjømatrestaurant ble født, og realisert. Snekring, ordning, søknader og masing til det umulige ble mulig. Lyngør møbler ble til ”Basthaven snekkeri og matglede”. Vi kom i mål, bor nå i verdens fineste vik, er ikke ferdige med huset og bobler over av ideer, men vi er på vei og trives.

Vi trives i vår livsstil med to flotte jenter, snekkerverksted, restaurering av hus, taxikjøring, restaurant, utvikling av stedet og hverandre, i vårt øyrike utenfor Tvedestrand.

Trine & Jan

IMG_1771.jpg

 
 
snekkeriogmatglede_pos.png
 

Snekkeri

Det du finner i vår butikk er laget av oss på snekkerverkstedet eller i systua, som er i den gamle butikken på Sandøya. Det er mest utstyr til kjøkken og mat, eller andre ting som trengs i en husholdning. Husgeråd.

Snekrer også på bestilling og l. Innbygde senger, veggseksjoner, bord, det du ikke finner i butikken.

Matglede

Restauranten vår ligger litt bortgjemt, en idyllisk sørlandshage med stakitt mot vannkanten der krabbene bor. Det er en opplevelse bare å komme å sitte der. Vi har hovedvekt på mat fra havet, fisk, skalldyr og tang.

Vinteren brukes til høsting, smaking prøving og feiling. Matglede.